Karu todellisuus.

Runoilija Mayflower

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saat perhoset lentelemään vatsassani,

huuleni kääntymään ylöspäin.

Samalla saat minut haluamaan täältä pois,

kyyneleen vierähtämään silmästäni.

Rakastan sinua, mutta en koskaan saa haluamaani.
Joka päivä tajuan karun todellisuuden,

ja iltaisin itken itseni uneen.

Selite: 
Surullista, mutta totta. :(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot