Luovuus

Runoilija wampyyritar

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.12.2005
Viimeksi paikalla: 9.1.2020 8:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.10.1991

Halki kylän pienen hiljaisen astuu tyttö hiljainen, askel askeleelta kotiin päin.
 

Se Saatana.

Tulevaisuuden pelko.

Kun menneisyys vainoaa.

Unohdat elää hetkessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno oivallus runossasi on. Pelon kautta ei mikään kuki.

On hyvä elää hetkessä, unohtamatta jättää jotain huomisellekkin.
 

Käyttäjän kaikki runot