Toinen

Runoilija wampyyritar

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.12.2005
Viimeksi paikalla: 9.1.2020 8:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.10.1991

Halki kylän pienen hiljaisen astuu tyttö hiljainen, askel askeleelta kotiin päin.
 

Kuinka julmaa on tiedostaa, jäädä vain toiseksi.

Aina.

Vaikka kuinka yritti ja halusi, tavoitteli yhteisiä unelmia.

Silti vain toinen, toiselle.

Ei koskaan vain se yksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot