Ero elämästä

Runoilija wampyyritar

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.12.2005
Viimeksi paikalla: 9.1.2020 8:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.10.1991

Halki kylän pienen hiljaisen astuu tyttö hiljainen, askel askeleelta kotiin päin.
 

Kun yhteisestä päätöksestä, päätimme tämän rakkaustarinan haudata.
Kerroit kuinka rakastat, muttet ole valmis elämään elämääsi.

Kuinka pelkäät elämää, elämisen pelon vuoksi.

Älä pelkää enää, en ole tässä. En enää ikinä vaadi sinua elämään.

Sillä jatkan elämääni ilman sinua ja sinä minua.

Kiitos rakkaudesta jonka annoit.

Hyvästi ei pahasti.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot