Rakkaalle

Runoilija harjoitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on horo joka vie oikeudes puolet sun kamoist
 

Kesä, vihreät koivunlehdet
joelta rakkaudentuoksuinen tuulahdus
nokkosen pisto, auringon loisto
asfaltti lämmin, syli hellin

Syksy, päivät räikeät,
maassa jo lehdet lepäävät
pimeät illat
vanilijantuoksuiset kynttilät
koti viilein, syli lämmin

Talvi, kristallihiutaleet maahan asti sataa
sinä vartioit minua kuin puuropataa
ei saa pohjaan palaa, ei kukaan saa tehdä mitään pahaa
pimeällä kujalla pidät kiinni otteella lujalla
et irrota, enkä pelkää, en enää
kristallit maahan sataa,
ja lämmin syli minua halaa

Kevät, ennen kesää
jälkeen talven
Vielä näkyy kirkkaat hanget
ja jo vihreät nurmet.
Pakkanen vielä paukkuu, ikkunat huuruun
aurinko sulattaa, lempeästi lämmittää.

Sinua ja hetkiä,
näitä hetkiä
sinun ja minun hetkiä
niitä rakastan

Ja sinua, aina.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot