Nimetön

Runoilija harjoitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on horo joka vie oikeudes puolet sun kamoist
 

rakkaus vai viha
ihanuus vai inha

osaan nauttia hetkistä
kanssasi ei tarvitse miettiä eilistä
kun pidät kättäni hellästi,
silität säärtäni pehmeillä varpaillasi,
peiton alla kutitat
ja minä nauran

hah,
ruusuja ja pehmeitä sanoja
sielu täynnä paskaa
se on kaikki se
mitä sinä sait aikaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo!

Ja muuten, onnea synttäreiden johdosta ! :)

Hieno runo!

Ja muuten, onnea synttäreiden johdosta ! :)

 

Käyttäjän kaikki runot