kiva kiitti moido!

Runoilija harjoitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on horo joka vie oikeudes puolet sun kamoist
 

yeap. nykymaailma, turha
kodittomuus, ilmastonmuutos
nälkä, turhamaisuus,
köyhyys, väkivalta
alkoholi

ja tänne sinä tahtoisit jälkeläisesi jättää?
ja sinä pöljä, luulet että ne täällä pärjää

Ja Suomi, ah niin ihanaa.
meidän hyvinvointivaltio,
kiitos masennuksesta,
kiitos väkivallasta
kiitos melankoliasta
kiitos kauniista kielestä
ja pinnallisesta mielestä
kiitos rasismista ja
syrjäytymisestä.

Kiitos lokeroinnista,

ja niin paljon kiitos avusta

Selite: 
meikä muuttaa maailmalle, aikanaan
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot