Nimetön

Runoilija harjoitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämä on horo joka vie oikeudes puolet sun kamoist
 

ja sitte kun sydän on ku heliumilmapallo,
kun ote on irronnut,
se leijailee taivaalla.

itkullakaan sitä ei saada kiinni,
se menee jo.

mitä tapahtuu liian korkealla?

liian helposti sen saa,
liian helposti sen hukkaa,
liian helposti se särkyy
...ja liian helposti saat uuden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot