Rikki.

Runoilija jättipotti

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

etkö kuule kuinka huudan?
 

menen suihkuun toivoen, että jokainen asia, joka muistuttaa minua sinusta, valuisi viemäristä alas.
Mutta niin ei käy.
ikinä.
tai ainakaan vielä.
sisimmässäni tiedän että vanhempana nauran sinulle.
ja tunteilleni.
mutta nyt, olen niin rikki.
miksi teit näin?
annoit uskoa jokaiseen valheeseen,
jokaiseen sanaan, joita kuiskit korvaani.
miksi olin niin sokea?
mutta jos sanon etten kaipaa sinua, valehtelisin.
en halua olla samanlainen kuin sinä.
kuivaan lattian.

Selite: 
jjoo.. kuvas omia tunteita sillon ku kirjotin tän eli joskus puol vuotta sitte. onneks nää ajat ohi jo<3
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanasti kirjoitettu
tuttuja tunteita..

tosi hieno runo,kuvastaa mun tämänhetkisiä tunteita..

ja kiitus kommentistasi

Pidin tästä erityisesti. En vain tiedä miksi. :P
pidin vai paljon. Hieno!!!

Surullinen ja aito runo... Kiitos kommentoinnistasi :D

Samat fiilikset D:
miun on vaan mahotonta unohtaa mitään.
Argh.
Nii ja kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot