raastava hiljaisuus

Runoilija jättipotti

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

etkö kuule kuinka huudan?
 

Olet niin lähellä mutta silti niin kaukana.
niin lähellä että mahamme koskettavat toisiaan.
en kestä sitä tunnetta.

"tule lähemmäs, olet niin kaukana" sanon.

hymyilet.

avaan suuni uudelleen ja huudan.
huudan niin hiljaa ettet kuule.

kahvin tuoksuinen hiljaisuus tarraa olkapäistä.
se voittaa minut. meidät.

hiljenen.

hiljaisuuden raastaessa korviamme
tiukennan otettani sinussa.
en halua antaa sinun mennä.

Selite: 
eäh.. ei nyt oikein luonnistu tämä. mutta toivottavasti sain jotenkuten tämän tunteen kerrottua. mullon ikävä sua vaikka oot siin vieres.
Kategoria: 
 

Kommentit

niin lähellä, ja niin kaukana..

Hieno on. Ihana toi kahvintuoksuinen hiljaisuus :)

minä ainakin tajusin, monesti vaikka hän olisi miten lähellä sanon minulla on ikävä sinua:)

 

Käyttäjän kaikki runot