Väsymys

Runoilija deathwish

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muutama poikkeusta lukuunottamatta, runot kertovat elämästäni.. Ja niistä näkee selvästi millä päällä olen ollut.. :)
Kommentoikaa ahkerasti.. ;)

"Mä pelkään että mä kuolen, tai etten kuolekkaan" Klamydia-tango delirium
 

Surun raskas viitta laskeutuu päälleni.
Niin kovin tiivis ja painava,
vaikea kantaa

- ei voi hengittää-

Kipu upottaa kasvoni hyiseen lampeen.
lampeen jossa näen kaikki virheeni,
pahat tekoni

-ei kestä katsoa-

Hetken pysyn pinnalla.
Sitten taas uppoan syvemmälle,
yhä syvemmälle,
eikä pohjaa näy

-ei jaksa taistella-

Runneltuna ja yksinäisenä makaan
hiljaa ja kylmissään

-ei jaksa nousta-

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kovin surullinen ja todentuntuinen runo. Pidin.

surua,hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot