Nimetön

Runoilija carenina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksen kertonut useammin
kuinka välitän?
Kuinka turvasin vaikeina aikoina
aina sinuun
Tietäen sinun lohduttavan ja hiuksiani
silittävän
Olevan aina puolellani

Nyt olet mennyt
Vain kylmä musta kivi jäljellä
Yksin tylyä maailmaa vastaan
Kukaan ei enää puolusta
Rakasta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin totta. Kauniisti ja todesti asian kirjoitat. Hieno teksti. Hyvää syntymäpäivää:)

Niimpä..

Hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot