Nimetön

Runoilija carenina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelko kiristää sydäntäni
Epäilen hymysi kohdetta
Miksi se olisin minä nyt, kun niin
useasti se on suunnattu kaverilleni
Kauniille, hoikalle, sosiaaliselle
Jään kakkoseksi joka osa-alueella

Jos sinäkin olet häneen ihastunut,
en ehkä jaksa enää elää
Niin monesti pettymään joutunut
"Siis luulitsä mun olleen kiinnostunut susta?! Ei tod, vaan sun kaverista tietty"

Miksi uskaltaisin nyt uskoa
Kaikki kohta kuitenkin jälleen kaatuu
Putoan taas pimeyteen
Ehkä en sieltä enää nouse
Lämpimän upottavaan synkkyyteen
jään
Vain öisin kulkien
Kun kukaan ei näe kyyneliä
Tyhjiä silmiä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot