Muutoksia II

Runoilija Luminaria

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 10.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuvittele kuu auringoksi,

että tähdet ovat pieniä sadepisaroita.

Ota ne kiinni lasipurkkiin ja sulje kansi,

jotta ne eivät pakenisi huomista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastan sinun kirjoitustyyliäsi, kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot