ikävä..

Runoilija annuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lämpimän kosketuksen
muistan ihollani,
suolaisen maun vielä
maistan huulillani,
sinun tuoksusi
vaimeana tyynylläni,
kaipaan niin paljon
lähellesi..

Toivon tuulten kuljettavan,
niiden mukaan lähettämäni,
lämpöisen suudelman
sinun huulillesi,
ja sen saavan hymyn
kasvoillesi,
saaden sinut muistamaan
sen kaiken,
onnen, lämmön ja rakkauden,
mihin meillä oli mahdollisuus..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot