pelko..

Runoilija annuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelon hiljaisuus,
pelko osana minua..

Kuinka kohtaisin pelkoni,
minun on kai vain pakko..

Väsymys pelkoon,
ahdistus..

Toivon pelon menevän pois,
pois minun sydämestäni..

Minun on kohdattava se,
se ei totisesti ole helppoa!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot