SydänEnkeli

Runoilija 90260b17192fc2cb55624ce1299255a1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2008
Viimeksi paikalla: 26.4.2019 10:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olet vasara, lyö kovaa. Jos olet naula, pidä pääsi pystyssä.
 

Näiden aamujen iltoina

varjojen vaipuessa hämärän vaippaan

Sinä loistat silmilläsi valonsäteen

jolla on loputon alku sieluni sinfonioissa

Murtumattoman sydänvoimasi siivillä

kannattelet minua yli tummien vaarojen

Suudelmiesi kutsuvilla kuiskailuilla

piirtelet haavoitettua auraani kokoon

Henkäilyistäsi elän - Rakkautesi minut pelastaa

Enkelini.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot