Uni Kaunein

Runoilija 90260b17192fc2cb55624ce1299255a1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2008
Viimeksi paikalla: 26.4.2019 10:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olet vasara, lyö kovaa. Jos olet naula, pidä pääsi pystyssä.
 

Kun minä nukuin, sinä valvoit

tuoden enkeleiden siivillä lahjan

lahjan josta vain yksisarvinen saattoi luopua

Hellyyden syvimmissä sopukoissa sain rauhan

sydämmeeni ikuisen rakkauden palon, Sinulta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pienen tähtösen kaunis uni .Onnea!

Kaunis runo!

 

Käyttäjän kaikki runot