Elämää

Runoilija FeAlo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2005
Viimeksi paikalla: 26.11.2021 14:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No, no, no, you're not alone!
Suosittelen:
 

Harmaa maisema
sateinen,

mieleni maassa
ajatukset jossain kaukana.

Kaikkialla ihmisiä
minulle tuntemattomia

olen niin yksin,
niin yksin.

Syksyinen ilma,
kuulas ja kirpeä,

mieleni maassa
ajatukset nyt jo menneessä.

Olenko yhä?
Oletko yhä?

Ja kuitenkin ensimmäisen kerran
jalkani ovat maassa kevään jäljiltä.

Olen hengissä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä, hyvä runo

Koskettavaa kerrontaa.

Haikea runo mutta kuitenkin positiivinen.Olen hengissä,se on hieno havainto.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
FeAlo Sattuu 13.4.2021 2 Runo
FeAlo Avuton 7.4.2021 4 Runo
FeAlo Sisäinen polte 28.9.2020 2 Runo
FeAlo Elämä 3.9.2020 2 Runo
FeAlo Ei mitään, kaikki 10.7.2015 2 Runo
FeAlo Nimetön 10.7.2015 2 Runo
FeAlo Nimetön 18.2.2015 2 Runo
FeAlo Elämää 29.10.2014 3 Runo
FeAlo Tuomionpäivä 9.10.2014 3 Runo
FeAlo Ennen sinua 11.4.2014 3 Runo