Kyllästynyt

Runoilija Seawind

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.12.2005
Viimeksi paikalla: 17.2.2017 12:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.7.1984

Viiden tähden sekopää... Aina sattuu ja tapahtuu. Ja hauskaa on!
 

Olen kyllästynyt
[x] itseeni
[x] elämään
[x] syksyyn
[x] pimeään
[x] suhunkin.
Joka aamu tajuan, että mun on lakattava
lopetettava vaan sun ajattelu
ja että en koskaan saa sua.
Ja joka iltapäivä kun lähden
rakastan sua yhtä paljon kun aina ennenkin.
Ja tuut mun uniin käymään
otat musta kiinni
pussaatkin joskus.
Ja sitten on taas aamu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot