Pimeään katoavaa

Runoilija Seawind

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.12.2005
Viimeksi paikalla: 17.2.2017 12:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.7.1984

Viiden tähden sekopää... Aina sattuu ja tapahtuu. Ja hauskaa on!
 

Kävelen synkkään iltaan harmaan siniseen
annan sydämen särkyä, ja sielun mustua:
sä et mua halua.
Marraskuun tummuus ja loputon yö
sisintäin myötäilee kurainen maa:
mä en sua saa
on pakko luovuttaa.
Huomenna nousee päivä uusi
lupaan, mä luovutan
vaikka sua niin rakastan
mutta ole sä onnellinen, olethan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Juuri niin... :( Surullisen rakastava kirjoitus.

 

Käyttäjän kaikki runot