Äiti ja Isä, minä

Runoilija sipiyu

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 4.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen mikä olen ja en ole mikä en ole. Älä sinä muuta minua, minä muutun jos tahdon. Haluan että rakastat minua sellaisena kuin olen, niin minä rakastan sinua sellaisena kuin olet.
 

Minä tulen, minä tulen

Äiti, tiedäthän että rakastan sinua?
Vaikka sanon mitä, rakastan sinua

Isä, tiedäthän että rakastan sinua?
Vaikka sanon mitä, rakastan sinua

Miksi itken?
Itkenkö siksi että pelkään sitä päivää kun lähdette?

Rakkaus on ruma sana, mutta kaunein asia ja tunne

Odotan sitä päivää kun pääsen takaisin,
takaisin teidän luoksenne

...

Vaikka vielä olettekin täällä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot