Kuolema

Runoilija sipiyu

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 4.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen mikä olen ja en ole mikä en ole. Älä sinä muuta minua, minä muutun jos tahdon. Haluan että rakastat minua sellaisena kuin olen, niin minä rakastan sinua sellaisena kuin olet.
 

Minä pelkään,
minä en pelkää,
kuolemaa

Elämä ja kuolema,
kävelevät käsi kädessä,
rinnakkain

Se on jotain niin kaukaista,
silti niin lähellä,
voi tapahtua nyt tai huomenna,
ehkä vuosien päästä

Jokainen päivämme on valmis:
listattu, suunniteltu
Milloin synnymme, elämme ja kuolemme

Miksi pelkään kuolemaa,
vaikka se voi olla hellä,
vaikka se pelastaisi tästä iänikuisesta tuskasta

Olen viisas, siksi pelkään
Se on normaalia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot