Sitä en sinulle kerro

Runoilija teakeeper

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2005
Viimeksi paikalla: 5.10.2016 12:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastan sitä,
että inhoat minua.

Inhoan sitä,
että palvot minua.

Nauran,
kun yrität suudella minua.

Enkä kerro,
että en ole enää luonasi.

Jätin sinut jo kauan sitten,
mutta sitä en sinulle kerro.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot