Tahdon

Runoilija teakeeper

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2005
Viimeksi paikalla: 5.10.2016 12:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin olla sinulle se,
joka ottaa luodin puolestasi,
ottaa vastaan kun kaadut.

Tahtoisin olla se,
jota katsoessasi
sisälläsi asuisi onni.

En tahdo olla sinulle
pelkkä
ystävä.

Tahdon olla sinulle jotain,
mitä kukaan muu ei ole.

Tahdon.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot