Murtuma tunteessa

Runoilija teakeeper

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2005
Viimeksi paikalla: 5.10.2016 12:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi rikot eteeni
lasisia katseita,
mikset pyyhi tieltäni
teräviä sanoja?

Haluatko haavoittaa herkkiä jalkojani?

Mikset anna minun
olla onnellinen sinusta,
vaan torjut sen hellyyden
jonka itse synnytit sisälläni.

Voinko syyttää sinua,
näistä hankalista tunteista?
Vai tyydynkö ottamaan vastaan iskusi
ja värähtää tuskasta
kun ne kuiskaavat,
ettet rakasta.

Tai ehkä rakastat vain liikaa
ja yli vuotava rakkaus hukuttaa minut
hitaasti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo..
Runo joka ei jätä kylmäksi,sillä liiallinen "kiinniliimautuva" rakkaus voi luoda kahleet jos ei voi hengittää vapaasti - peläten säröytymistä. Tarvitaan tilaa kuin aikaa hengittää ilman hukuttavaa tunnetta toisesta.
 

Käyttäjän kaikki runot