Kaupunki ilman sinua

Runoilija atykifobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Typerää töherrystä. Kiitos silti kaikille, jotka viitsivät näitä lukasta, ja varsinkin niille, jotka viitsivät jopa kommentoida(=
 

Auringonvaloa ei ole näkynyt päiviin

Ikkunani takana
valoja ja liikkuvia autoja
eikä jälkeäkään sinusta

Kaupunkini niin tyhjillään,
niin, niin
täynnä ikävää


Samaan tapaan täällä aina
vaatekaupoissa jahkaillaan
jonot eivät kulje
ja yksikään naama ei yleensä ole uusi

Tämä kaupunki niin vihattu,
vaan omakseni sen silti nimeän

Täällä oli vain niin kovin tyhjää
ennen sinua


Ja jälkeesi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot