Pimeys sisällä ja ulkona

Runoilija atykifobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Typerää töherrystä. Kiitos silti kaikille, jotka viitsivät näitä lukasta, ja varsinkin niille, jotka viitsivät jopa kommentoida(=
 

Oksennan
ikävät ajatukseni pois
oksennan totuuden
oksennan tämän päivän
sekä huomisen

Poistatan peilit,
oven lukitsen
ikkunat peitän
ettei valo minua
toiste enää sokaise
Verkalleen
jokaisen ajatuksen laitan paikalleen
ylleni puen viimein minuuden
kivun kasvattaneen
palasia sieltä sun täältä-ihmisen

Ja jos tämä päivä ei suju,
senkin minusta poistatan
veren vuodatan
viinaan hukutan

Lupaan, etten syö,
niin kontrolli pysyy
ja minusta jää jotain hymyntapaistakin
ei pysyvää, ei eheää,
mutta jotain silti jää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot