Itkulätäkkö

Runoilija f26791e734d62d00e72be94e261fd4b6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2005
Viimeksi paikalla: 15.6.2018 14:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voi kunpa voisin, astua parketillesi
paljain jaloin
sateen jälkeen.
Jalanjälkeni jäisivät lattiaan, pölykoirien viereen.

Minä niin tahtoisin käpertyä kainaloosi,
itkettyäni lätäköllisen kyyneleitä
sinun takiasi.

Paitaasi tulisi mustia tahroja,
kun ei ole sitä itkunkestävää ripsiväriä.
Saisin laittaa mekkoni kuivumaan pyykkinarullesi,
boksereidesi joukkoon.

Aurinko kuivaisi kadun,
kotisi edessä.
Kävelisin sitä pitkin pois,
illan saapuessa.
Enkä tulisi takaisin ennen aamunkoittoa,

enkä jälkeenkään.

Voi kunpa voisit, astua kadulle paljain jaloin
lähtöni jälkeen.
Jalanjälkesi haihtuisivat tuuleen,
voikukansiementen joukkoon.

Sinä niin tahtoisit minut kainaloosi,
kuivattuasi lätäköllisen kyyneleitäni
minkä takia?

Etkä koskaan pesisi paitaasi,
niitä mustia tahroja,
eikä aurinko kuivaisi,

sinun lätäkköäsi.

Selite: 
Huttua, sotkua. Varvasta kutittaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot