Välimatka

Runoilija f26791e734d62d00e72be94e261fd4b6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2005
Viimeksi paikalla: 15.6.2018 14:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Olen odottanut sinua niin kauan,
päivät ovat kuluneet ja olen unohtanut sinut monesti

Toisina hetkinä olen tuntenut levottomuutta,
käynyt läpi mielessäni jokaisen kosketuksen ja kasvojesi piirteet

Odottanut että kosketat taas,
sanot helliä sanoja,
ja minä takaisin,
niin minäkin sinua

Ja sitten taas yhtä yllättäen sinä oletkin siinä

Olen niin vihainen,
niin vihainen kaikkien niiden päivien edestä,
kun sinä et ole ollut täällä

Etkä sinä voi mitenkään ymmärtää miksi minä en hymyile takaisin.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Täytyy vain olla tyytyväinen siihen, mitä on.
 

Käyttäjän kaikki runot