peitto nro 2

Runoilija f26791e734d62d00e72be94e261fd4b6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2005
Viimeksi paikalla: 15.6.2018 14:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä yö on erilainen kuin muut.Yläkerran tytöt romahtavat kikattaen niskaamme, ja minä kerron etten oikeastaan koskaan pitänyt tavastasi nukkua toisella puolen sänkyä. On hassua kuinka sama peitto voi tuntua niin pieneltä kanssasi, niin valtavalta yksin ja aivan sopivalta toisen kanssa.

Katselemme ikkunasta kuinka vastakkainen talo räjähtää taivaan tuuliin. Yritän painautua sinua vasten, mutta olet liian keskittynyt ottaaksesi minusta kiinni. Taivaalta putoilevat kristallikruunut välkehtivät kauniisti ja minä tahtoisin valehdella rakastavani sinua. Minulla on nälkä ja me tilaamme pitsaa kaupungin toiselta laidalta, koska olet joskus syönyt siellä hyvää kebabia. Pitsakuski joutuu kolariin, mutta olemme ehtineen unohtaa mitä odotamme, sillä sinua nukuttaa.

Paloautojen äänet tuudittavat sinut uneen ja minä jään tuijottamaan kattoa. Mietin muistatko aamulla mitä sanoin juuri ennen nukahtamistasi. Muistatko vielä sanani, jotka muuttavat kaiken?

Aamulla olet poissa ja jään yksin katselemaan savuavia raunioita. Pohdin kuinka suuri osa tuhkasta on palaneista ihmisistä ja yhtäkkiä mieleeni palaa pitsat, jotka eivät koskaan saapuneet. Minulla on nälkä.

Selite: 
Ei tässä kuulunut olla kappalejakoja, mutta näytti täällä liian tukalalta ilman.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot