Rakkaudella Äiti

Runoilija Mirka-Milla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lapseni

Te olette minun koko maailma.

Annoitte minulle tarkoituksen
ja loitte elämälle jatkuvuuden.

Vuoksenne pusken läpi harmaimmankin kiven,
kaikki esteet tieltä raivaan pois.

Rakastan, suojelen ja hoivaan,
että teillä hyvä olla ois.

Selite: 
Omistettu pojilleni jotka ovat elämäni valot!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot