Kielletty Rakkaus

Runoilija Mirka-Milla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mene ja tee itsesi onnelliseksi
tavalla jolla haluat elää.
Minä yritän kätkeä kaipuuni
ja tulla onnelliseksi ilman sinua.

Jospa aika turruttaisi minut ja
mustaisi muistot.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunne johon jokainen uskoo, että ei tarvitse samaistua
-ja yllättävän monella kuitenkin edessä.
Hyvää syntymäpäivää,
toivottavasti runosuoni pulppuaa taas kohta

 

Käyttäjän kaikki runot