Usko, Toivo, Rakkaus

Runoilija Mirka-Milla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluat, että menen pois.
Etten luonasi enää olla vois.
Minun vikani kaikki on,
olen mielestäs turha ja tarpeeton.
En osaa sua miellyttää,
en jaksa ees enää yrittää.

Mistä löytyy mies sellainen,
jolle kelpaa nainen tällainen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kyllä elämä kantaa..

 

Käyttäjän kaikki runot