Rauhaan ja rakkauteen

Runoilija minna89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille, jotka jaksavat laittaa kommenttia. Hienoa, että jotkut pitävät runoistani.
Muistakaa lukea muitakin runoja kuin vain sen joka sattuu ensinmäisenä olemaan =)
 

Odotan sinua

Mietin hetkiä kanssasi
Sitä kun sinä tulet lähelleni
Minä kosketan hellästi poskeasi
Kuinka sinä kiedot minut syliisi
Tunnen lämpösi
Painan hellästi suukon poskellesi
Sinä annat suudelman huulilleni

Mietin sitä tunnetta joka valtaa mieleni ja kehoni silloin
Sitä ihanaa tunnetta
Kuinka viet lähes minulta jalat alta

Mietin niitä hetkiä kun nostat minut ilmaan
Kannat minut sängyn päälle
Kannat minut auton takapenkille
Kannat minut viltin päälle kesänurmelle

Kuinka maataan siinä vierekkäin
Toinen toistemme kainaloissa
Kutitellaan ja kosketellaan toisiamme
Halaillaan ja suukotellaan
Tutkitaan toisiamme
Nautitaan siitä että saadaan olla yhdessä
kaksistaan

Keskeytät miettimiseni
Sillä saavut luokseni
Halaat ja suukotat
Otat kädestäni kiinni
Ohjaat meidät muualle
Rauhaan ja rakkauteen
Kaksistaan

Selite: 
Olen sanaton :-D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot