Ihan turhaan

Runoilija minna89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille, jotka jaksavat laittaa kommenttia. Hienoa, että jotkut pitävät runoistani.
Muistakaa lukea muitakin runoja kuin vain sen joka sattuu ensinmäisenä olemaan =)
 

Yöllä minulle soitettiin
Ja susta kerrottiin.
Sun tunteista mua kohtaan,
mut mä en uskonut sitä.

Sillä sun kaverit soitti mulle vain,
Koska halus kiusata sua.
Tiesin sen,
Koska ne ei ollu järjissään,
Ne oli humalassa..

Maanantaina katsoin sua silmiin,
Kun kävelit mun ohi.
Niissä oli se sama tyhjä katse,
Kuten ennenkin, silloin tiesin,
Ne perkuleet valehteli!

Mutta silti uskon,
että joskus sä voisit katsoa
Niillä komeilla silmilläsi mua
Niin kuin mies,
Rakastunut mies..

Niin mä uskon,
Vaikka tiedän,
että ihan turhaan...

Selite: 
Äsken keksitty. Tää on tavallaan totta x) Minulle tapahtunutta...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot