Auttakaa

Runoilija minna89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille, jotka jaksavat laittaa kommenttia. Hienoa, että jotkut pitävät runoistani.
Muistakaa lukea muitakin runoja kuin vain sen joka sattuu ensinmäisenä olemaan =)
 

Huudan apua.
Pihaustakaan ei kuulu.

Anon armoa.
Sitä ei anneta.

Pyydän pahoja tekojani anteeksi.
Saan vain lisää painavaa taakka.

Kukaan ei kuule,
Kukaan ei välitä.

Kaikki vain kulkee ohi
Ja lisää mieltäni pahoittaa.

Jos hymyilen,
Saan vain lisää tuskaa.

Kukaan ei halua
nähdä minua onnellisena.

Pahat henget
Minua valvoo.
Eivät irti päästä,
Vaikka kuinka riuhtoisin.

Apua tarvitsisin,
Mutta kukaan ei halua auttaa.

Ne nauraa vaan
Ja jättää minut kitumaan.

Te ootte raukkoja,
Mutta oottakaa kun pääsen irti.
Te kärsitte varmasti
Siitä vielä joskus
Pahemmin kuin minä äsken.

Jos auttaisitte
Säästyisitte!

Selite: 
On vaan tällänen fiilis... Ei voi mitään. Tiedän olevani väärässä, mutta johonkin paha olo pitää purkaa, tällä kertaa näin, huomenna ehkä erillaisesti...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot