Autiotalo

Runoilija MariJohanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2005
Viimeksi paikalla: 22.9.2016 22:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja tulee nykyään harvakseltaan, elän luultavasti liian tasaista elämää (?) .. Vanhempaa tuotantoa on sitäkin enemmän :)
 

Kun näen sinut, tuot mieleen takapihani,
keskellä kauniin maiseman on talo.
Yksinäinen, hylätty.
Sinun sydämesi.
Kun näen sinut, tuot mieleeni takapihani.
keskellä kauniin maiseman on talo.
Yksinäinen, hylätty.
Keväsin linnut muuttaa sinne.
Kun näen sinut, päätän olla lintu.
Muutan sydämeesi,
enkä lähde pois syksyllä.

Selite: 
Kirjoitettu silloin kun kevät vasta teki tuloaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis <3

 

Käyttäjän kaikki runot