Ennen lähtöäsi

Runoilija MariJohanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2005
Viimeksi paikalla: 22.9.2016 22:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja tulee nykyään harvakseltaan, elän luultavasti liian tasaista elämää (?) .. Vanhempaa tuotantoa on sitäkin enemmän :)
 

Auta mut jaloilleni, ennen lähtöäsi.
Vie minut pois, ota minut syliisi.
Nosta mut ojasta, jonne putosin.

Jälkeen suudelmasi, tunnen eläväni.
hellä kosketuksesi, olet lähelläni.
Nosta mut ojasta, jonne putosin

Ota minut syliisi,
nosta minut ojasta,
uudelleen lämpöösi,
auta minut pulasta.

Sinä se olet, loputon unelmani.
Lasken irti, seison taas jaloillani.
Nosta mut ojasta, jonne putosin

Selite: 
AABA-muotoinen biisi oli tehtävänannossa. Tässä sitä sitten on :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot