Leikki

Runoilija MariJohanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2005
Viimeksi paikalla: 22.9.2016 22:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja tulee nykyään harvakseltaan, elän luultavasti liian tasaista elämää (?) .. Vanhempaa tuotantoa on sitäkin enemmän :)
 

Lapsien äänet kuuluu kauas, pisarat kastelee maan.
Lätäköissä roiskivat ja vaatteensa kuraavat,
tietäen siitä seuraavan äidin vihaiset sanat.

Minun ääneni kuuluu kauas, kyyneleet kastelee maan.
Lähden mukaan leikkiin ja huomaan häviäväni,
tietäen siitä seuraavan sinun vihaiset sanasi.

Lapsien leikit päättyvät, ilta tummentaa maan.
Menevät koteihinsa ja torut kiltisti kuuntelevat,
tietäen että huomena olisi vaatteet sotkettava.

Minun leikkini päättyy, kun aurinko paistaa taas.
Menen kotiini ja yksin taas mietin mitä tein,
tietäen että huomena alkaisi leikki uudestaan.

Selite: 
Lähdin mukaan isojen poikien leikkeihin... Mä luulin että leikit on jo leikitty, en osaakkaan laskea enään irti.
Kategoria: 
 

Kommentit

Minäkin yhden kirjoitusvirheen huomasin ja kun runossasi on ihanasti toimiva toisto, on virheitä oikeastaan kaksi.
(huomena=huomenna)

Muuten hienoa sanailua runossasi. :)

 

Käyttäjän kaikki runot