Alastomuudesta

Runoilija Harmony

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaisin olla luova, kuten eräs ystäväni. En kuitenkaan tunne pystyväni siihen. Mieleni on liian moninkertainen, sokkeloinen ja synkkä, että sen saisi avattua taiteen muotoon. Yritystä kyllä löytyy. Ja ehkä joku päivä on tarpeeksi kokemusta.
 

Yksinäinen liekki leikki ihoa vasten.
Kuka sen siihen sytytti?

Kukaan ei kertonut.

Alaston vartalo.

Silkkiä, samettia.
Lämmitettyä kuparia.

Eikä vielä ollut edes ilta.

Olit polttanut sormesi siinä liekissä.

Tuijottanut tuleen liian kauan.
Menettänyt näkösi.

Ja minä olin sinulle alaston.
Alaston vartalo.
Vain alaston vartalo.

Liekki leikki iholla.
Polttaen.

Sinä poltit sormesi liekissä.
Silti sinun silmäsi janosivat lisää.
Sinun palaneet sormesi olivat tunnottomat.

Kaikki oli sinulle vain alastomuutta.
Liekkin polte sokaisi silmiäsi.

Ja aitous oli vain tavoiteltua.
Ei saavutettua.

Sinunlaisiesi edessä ihminen on alaston.
Vain alaston vartalo.

Sinun jälkeesi ihminen on tätä muillekin.
Arvoton.

Kynttilän liekki väpätti.
Se lojui unohdettuna.
Alastomana lattialla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja rinnastuksia tässä, etenkin tuo kynttilän liekki ja alaston vartalo .
Mielenkiintoinen itseasiassa . Paljon hienoja ajatuksia tiivistettynä yhteen . Hienoa .

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Harmony Dreamer 13.8.2007 1 Runo
Harmony Utopia 6.3.2007 0 Runo
Harmony Kaipaus 10.2.2007 0 Runo
Harmony Rakastan sinua 10.2.2007 1 Runo
Harmony Alastomuudesta 5.12.2006 1 Runo
Harmony Nimetön 8.10.2006 0 Runo
Harmony Nimetön 1.10.2006 0 Runo
Harmony Mitättömyys 27.9.2006 0 Runo
Harmony Minä 20.9.2006 1 Runo
Harmony Nimetön 2.9.2006 0 Runo