Nimetön

Runoilija Harmony

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaisin olla luova, kuten eräs ystäväni. En kuitenkaan tunne pystyväni siihen. Mieleni on liian moninkertainen, sokkeloinen ja synkkä, että sen saisi avattua taiteen muotoon. Yritystä kyllä löytyy. Ja ehkä joku päivä on tarpeeksi kokemusta.
 

Katselin silmiäsi.
En voinut sanoa ääneen, miten kauniit ne olivat.
Sait minut aina sanottomaksi.
Olit ihme.
Enkä voinut uskoa todeksi, että olit elämässäni.

Rakastin sinua.
Rakastin paljon.
Ikävöin sinua, vaikka olit aivan lähelläni.
Halusin pitää sinut aina siinä.

En osannut sanoa mitään.
Tuskin hengitin.
Rakastin sinua.
Halusin sinun tietävän sen.

Otit kasvoni käsiesi väliin.
'Älä tee sitä, jos haluat tehdä sen jollekin muulle enemmän', kuiskasin.

Olit siinä silmät suljettuina.
Kasvot lähellä omiani.
Vetäydyit kauemmaksi, avasit silmäsi.
Et katsonut minua silmiin.
Näin kuinka otit tavarasi ja lähdit pois.

En osannut sanoa mitään.
Tuskin hengitin.
Rakastin sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Harmony Dreamer 13.8.2007 1 Runo
Harmony Utopia 6.3.2007 0 Runo
Harmony Kaipaus 10.2.2007 0 Runo
Harmony Rakastan sinua 10.2.2007 1 Runo
Harmony Alastomuudesta 5.12.2006 1 Runo
Harmony Nimetön 8.10.2006 0 Runo
Harmony Nimetön 1.10.2006 0 Runo
Harmony Mitättömyys 27.9.2006 0 Runo
Harmony Minä 20.9.2006 1 Runo
Harmony Nimetön 2.9.2006 0 Runo