Se mistä ei saisi edes puhua

Runoilija Canneberge brute

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituspöydällä, sängynjalkojen välissä, runoilijan riimeistä ruhjoutuneet sormet... Osa runoista kertoo omasta sydämestä, osa tulee sieltä, mutta kertoo toisten sydänten tarinan
 

Siitähän ei saisi edes puhua

Halusta luvattomaan kosketukseen
Muilta piilotettuun hymyyn
Toiselta varastettuihin hetkiin

Mutta ne ovat
ja niitä tulee
enemmän
kuin kukaan haluaisi myöntää

Ajatuksista sanoihin vai
sanoista tekoihin?

Minä ajattelen sitä
ja sinäkin, Brutukseni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot