Nimetön

Runoilija Canneberge brute

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituspöydällä, sängynjalkojen välissä, runoilijan riimeistä ruhjoutuneet sormet... Osa runoista kertoo omasta sydämestä, osa tulee sieltä, mutta kertoo toisten sydänten tarinan
 

Valo
piirtelee pitkillä sormillaan
korostaa kasvomerestä yhdet
saa muut katoamaan

Valo
antaa katseen viipyillä kiilassaan
hengittää kuvaa keuhkoihin
jonne se jää
kun

todellisuus ympäriltä murtuu
sydän vastaamattomaan rakkauteen turtuu

Hengitän sinut sieluuni säilymään
valopilkuksi horisonttiini häilymään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot