Vaaksa vaaraa, rakkaudella

Runoilija Canneberge brute

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituspöydällä, sängynjalkojen välissä, runoilijan riimeistä ruhjoutuneet sormet... Osa runoista kertoo omasta sydämestä, osa tulee sieltä, mutta kertoo toisten sydänten tarinan
 

Lapin pehmeys, värit
syksyinen kosteus

Tunturituuli katseessasi
Hymyssäsi puolukanvarvut

Kuinka paljosta on valmis luopumaan saadakseen
sylin täyteen tyhjyyttä ja aikaa,

sydämeen rauhan,
metsäpurojen soljuvan rytmin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot