Herääminen

Runoilija aidattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vääriä värejä ihollani
 

Taas hän herää
siihen kun koira
näkee painajaisunia,
ulvoo ja itkee jalkopäässä

Kello soi ja me heräämme
minä ja koira

Koira pääsi painajaisistaan
ja minä taas herään uuteen sellaiseen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot