Hoiva

Runoilija aidattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vääriä värejä ihollani
 

Mikä minuun on mennyt,
kun en enää lähde mihinkään
en uskalla jättää sairasta yksin
sairastamaan

en voi parantaa tai olla
pelastava ainoa enkelisi

koen heitteillejätön
aina poistuessani siitä
asunnosta

minä olen enkeli joka
voi parantaa pahaa
ja aina olla se kenen
päälle kaikki paha
voidaan kaataa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot