Nimetön

Runoilija aidattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vääriä värejä ihollani
 

Kun viimeinen nimi listasta on sanottu,
Huomaat jääneesi merkatuksi poissaolleeksi

Kurkku muurautuneena liian kovasta jännityksestä
Ei pysty ilmaisemaan itseään saati sitten
sanoa nimeänsä oikein tai
väärinkään

Kasvot lehahtaa punaisiksi, kun
kuulet Peten sanovan
kuinka nimetön nainen
ei sano taaskaan sanaakaan

Pääsi sisällä on syttynyt sota,
kuinka kuuluisi olla,
miksei hän pysty siihen

vieläkään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot