kysymysmerkki

Runoilija aidattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vääriä värejä ihollani
 

En osaa ajatella niin
että järki kulkisi

Ajatukset pyörivät
tyhjyydessä ja
siinä miten millään
ei tunnu enää olevan
väliä

En katso eteeni
kun ylitän tien
sillä salaa toivon
jääväni auton alle

Tässä maailmassa ei
ole mitään hyvää

aurinkokin ärsyttää

kuinka voisi jaksaa
ja jatkaa kun kaikki
hyvä on mennyt
jonnekin kauas

tai silmäni ovat
kokonaan sokeutunut
hyvältä ja näen
vain sumua ja usvaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot