Ruoska

Runoilija hopeaneilikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen Enigma, Mystikko, Valon Soturi, Ikuisen Rakkauden Etsijä.
 

Käsikähmässä Varjon kanssa,
kohtaaminen ilman armoa,
olen sanonut pahoin,
olen tehnyt väärin,
lyönyt lyötyä
ja itkenyt Itseäni,
vain Auringon Herra
voisi karkoittaa Varjon
edes hetkeksi.

Sillä Yö ja Päivä
ovat aina olemassa
toisistaan riippuvaisina.

Pyydän anteeksi,
ja itken yhä,
sillä
kivisydäntäsi
ei mikään
murra.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot